Ill Na Na Bday

4:30 2 Aug 2014

Som det kan gå när folk fyller under sommaren: firandena får ibland skjutas upp lide för alla är bortresta och hej o hå. Så IGÅR var det äntligen dags att fira mitt hjärtas fröjd! Vi överraskade henne inte bara en utan TVÅ gånger haha!!! Överraskningar är inget jag är bra på, berättar mer än gärna vad jag köpt i present till folk innan de ska ges och ska nån överraskas typ på jobbet ja då får jag paniksvettsvallningar i en timma innan för det är så himla spännande. Så jag höll typ på att smälta bort igår?! Först överraskade vi’na med middag, när hon trodde att alla skulle hem och göra iordning sig och käka var för sig – då satt vi i hennes lägenhet med mat färdiglagad! Sen skulle vi ut och bara ta en drink – men väl där väntade massa nära och kära! Och det var först efter det som jag kunde sluta svettas, när allt gått i hamn phewwwww asså. Men vi hade såååå kul!! Länge sen jag körde så pass all in – något som tyvärr resulterade i att jag missade Pride idag :((( Pinsamt nog var jag tyvärr tvungen att sova middag mellan 12-15.30, verkligen SÅ mycket roligare än att fira kärlek mmmmmmmm kändes SUPERVÄRT :((( Men var 2000% där in spirit <3

En kul grej igår var att fölsydagsbarnet prickade EXAKT in the look I was going for när hon såg mig och ba: sååå Carmela!!? MEN JA! Precis vad jag siktade på för stil och tydligen nailade jag det verkar det ju som. Lite ärvda smycken, jeansjacka från Gina Tricot och ebayfyndad klänning gjorde susen!

En kommentar | “Ill Na Na Bday”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna skriver:

    Så himla tråkigt och konstigt att Nöjesguiden valt att American Apparel ska få placera annonser här :( vet att du inte har något med det att göra, vill bara uppmärksamma hur obra det är.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg