Kör SUV med GES

4:53 3 Aug 2014

Vem har lärt sig köra automat idag då??? ÄNTLIGEN tagit tag i det, hemma i Örebronx så klart…….. Lyckas alltid slippa men idag kände jag att nu jävlar! Och sååååå lätt det var, herregud. Jag kom till Örebro igårkväll, trött som ett litet as. Sov 11 timmar inatt så jag kände mig ändå automat-redo imorse då för en gångs skull. Detta Örebronx-rehab kommer göra under innan Way Out West! Precis vad jag behöver förmodligen. Samt självförtroendeboosten från att köra bil, alltså jag är så skraj för det?? Vet inte varför, för jag är ju bra. Och extra bra när en inte behöver tänka på kopplingen och växlar…………………..!!!

Ute och körde i min bästa tischa: uråldrig GES-tischa som köpt på deras konsert på Öland när jag var en JÄTTELITEN Lil’ Zäta. Fick även gå backstage efteråt och träffa dem *host host not even humble brag* och minns att de drack öl då = efter det jag tyckte att de var lite ”stygga”?! Hahahhaahhha

PUSS O KRAM på er GES-lovers

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg