Modeveckan SS15: Cheap Monday

6:23 28 Aug 2014

Kommer inte hinna med så värst många visningar alls denna säsong men en jag bara inte ville missa var Cheap Monday – på badhus! Och faaan vad glad jag är att jag gick dit! Inne på badhuset fick alla varsin solfjäder + skoskydd á la vårdcentral, det var 450 grader varmt och fuktigt, men redan då förstod en ju att något var Bound 2 happen!

Som ni kan se var det en visning utöver det vanliga. Modellerna gick runt en stor bassäng, samlades vid kortsidan och i visningens slut hoppade alla i och lekte med badleksakerna! Så jävla uppfriskande och kul jämfört med det sedvanliga lunket.

Själva kollektionen kändes lite som barnkläder möter high school; 90-tal, lite grunge, stentvättad denim, tubtoppar, barnrandigt – MUMSFILLIBABBA. Allt till tonerna av high school film-musik i tunga remixer, t ex Britney, Blink 182 och Shakira! Också så SJUKT uppfriskande jämfört med den flesta andra visningsmusiken en får ta del av under dessa dagar.

BÄSTA PÅ LÄNGE!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG