Ormtjusare

7:33 20 Aug 2014

Nu är det så här va. Nicki Minaj släppte sin video till ”Anaconda” idag! Och fokus låg pretty much på en enda sak genomgående. Låten i sig är en full on booty anthem (och en riktig ”inga smala guzzar”-anthem men men tydligen är det så att en kan inte få allt här i världen!), så jag förstår den konstnärliga tanken bakom att videon skulle gå i samma bana!

Här är highs ‘n smaller highs:

Det börjar väl ungefär så här. Lite lätt. Här skelade jag UTÅT á la Steve Buscemi. To take it all in!! Good good.

Sen detta: här kisade jag mest pga såg först inga trosor! Men kudos till alla inblandade, Nicki som kör och trosorna som tydligen existerar.

Hon och hennes ladies bjuder på några nya och oförglömliga moves – bara att memorera och take to the floor i helgen!! Obs skulle tyvärr ändå rekommendera främst till hemmafest och inte ute med risk för kladdiga underlag :(

Här njöt jag till rejält. ÄNTLIGEN någon som försöker ta tillbaka Paris Hiltons ”Simple Life”-stil for serious och gör det bättre än Paris nånsin kunnat drömma om (”inga smala guzzar” ???? bloggares anm. :(( )

Men att använda en dansare som ”trumma”?? Faktiskt ett fet-nej, Nicki.

Och detta segment e så pass omotiverat och loligt för…………………..alla fattar väl att Drake inte har nån jävla anaconda heller?? Nä just d

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG