Why would you ever think that I’d take a bullet for you?

9:11 6 Sep 2014

Miss Spelar i Sin Egen Liga har välsignat oss med nytt material! ”Pistols at dawn” bevisar en gång för alla – om du nu varit seg på bolla – vilken M.A.K.A.L.Ö.S röst Seinabo har. Helt ofattbar!!! Kan ej greppa!!!

Låten är stark så inni helv och jag är sååå imponerad över det faktum att hon ändå släppt rätt lite material men är ändå en av de artister som from the get go verkligen hittat sin egen stil och röst. Kortfattat skulle jag säga att hon är Sveriges mest SJÄLVKLARA artist just nu! Som sagt, hon spelar helt i sin egen liga, kommer nån ens nära??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp