3 x rött

8:05 24 Okt 2014

Och vad gör ni denna fredayskväll mina hjärtys?? Själv kollar jag Kobras avsnitt om mens och göttar mig med smörpopcorn i de mysigaste av myskläder! Men kolla in det avsnittet när ni har möjlighet tycker jag bestämt (= jag bestämmer att ni gör d nu ok?), det finns HÄR på SVT Play :)) And while ur at it borde ni köpa och läsa Liv Strömquists senaste bok Kunskapens Frukt som också är helt MAGISK. And while ur at it 2 så kan vi väl bestämma oss en gång för alla att skita i tamponger och sånt därnt va?? Ni minns att jag försökte menskoppa kanske?? Ja men det går ju så klart alldeles utmärkt (efter lite träning) och det är något jag vill uppmuntra precis ALLA att göra. Kanske bästa uppfinningen nånsin och det är ett Häpnadsväckande Mysterium för mig att det inte propsas som det främsta och mest självklara valet för tjejer att använda som skydd. Mer kopps åt folket!!!!!

jaha det var alltså en fredagskväll jag valde att menspredika för er?? allrighty nämen nog läggsdags för mommo snart för IMORN ska jag faktiskt (!!) vara en lajbans tjej och ha fest hos mig. Så det så, jag kan inte vara Upplysaren Av Bra Grejer För Din Nani, Hjärta och Hjärna dygnet runt tyvärr :((

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG