Ji vs Gwen

4:13 25 Okt 2014

Men här har ni nåt jag helt och hållet missat???

Gwen Stefani släppte för ett par dagar sen en ny låt och jag tänkte väl inte mer på det, men i samma veva började folk länka till en annan låt, av svenska Ji Nilsson, och att Gwens låt skulle vara en redig jävla kopia på den. Hade aldrig hört Jis låt innan men: 1) de är ju XTREMT lika, verkligen lawyer-up-lika om ni fattar 2) Jis låt är ju dessutom en miljard gånger bättre? En rentav megafet låtjävel??? Som jag nu är besatt av :)))

Såååå… Tack Gwen för att du introducerat mig till en ny grym artist?! Men bu för att dina producenter verkar ha blivit lite ”väl” inspirerade av henne. Dock who can blame’em nästan?? Den nivån av bra. Och eftersom Ji nu finns på min radar upptäckte jag även att hon precis nyss släppt en till låt som OCKSÅ är megafet!! Tack Ji!

3 kommentarer | “Ji vs Gwen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Jenny L skriver:

    Alltså drömde att vi va på klubb och härjade inatt. SÅ LEDSEN när jag fattade att det inte hänt :'( Obs du hade en mkt snygg svart transparant klänning, hellång och långärmad.

  2. Kristin Zetterlund skriver:

    Jenny: Haha åååh!! <3 En vacker dag, lovar!

  3. Hello Gentleman Great article post, I truly intriguing the manner in which you featured some vital focuses. Much appreciated without a doubt
    Visit my website : https://www.hyderabadbeauties.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp