Chokers

10:12 9 Okt 2014

Har mått sååå illa idag?? Var tvungen att stanna hemma från en planerad middag på Vassa Eggens nyinvigning för att jag inte orkade ta mig genom huvudvärken och illamåendet. KAN ha berott på att jag tränade för första gången idag på läääänge. Sats har liksom öppnat I MIN BYGGNAD på jobbet så har inga ursäkter alls längre :(( Drog ett lunchpass och efter det var min hjärna som barnmat. Men väljer att tro min kropp inte är så svag att det var endast träningen som påverkade så, något måste legat och grott redan innan eller hur?? Vi säger så.

Försöker peppa mig själv med dessa halsband jag köpte från min begåvade vän Mio som illustrerar och gör lite smycken, HÄR har hon webshopp! Hon har ju tex ritat av en annan goding i sina dagar heheheh. Ovan två halsband är bilder från hennes webbshop, har fått hem dem men inte hunnit bära dem än. Men lääääängtar så mycket!! Måste bli helg nununu så får jag vädra dem. Oh det är typ inte ens en timma kvar dit alltså *bäddar ner mig med två chokers på*

PUSS O KRAM GONATT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg