My Ginger Love

6:26 9 Okt 2014

Geri har alltid varit en av mitt livs största personer. Vågar inte ens tänka på vem jag hade varit om hon inte fanns?? Usch. Har en hel bok fylld av barndomsdikter jag skrev då som enbart handlade henne, redan som åttaåring inspirerade hon mig bortom alla rimliga gränser.

Fick ju så klart aldrig ” va henne” när vi lekte utan tvingades alltid vara Emma :(( Ja nä hon ägde ju också, det gjorde de alla, men va fan en vill ju alltid vara det en inte är IRL och jag ville ju inget hellre än att vara så cool och vampig som Geri. Emma var ju så himla mjuk o snäll o BLOND och allt det där hade jag redan in the bag. Jag ville ha pattar och platåskor och vara KAXIG!!!! Jag lever ut 11-åriga Kristin xtremt hårt just nu om vi säger så. Och det tänker jag unna henne fram tills mina fötter inte orkar gå en meter till i platådojjerna <3

Men högsta drömmen är ju att vara Geri på Halloween, inte för att jag ENS är bjuden på någon maskerad??!? men. Tänker oavsett gå omkring i Union Jack-klänningen på stan och bara VARA. Hahhaha roliga skulle vara om folk kanske inte ens skulle fatta att jag är utklädd förutom en röd peruk typ?? Ba: helt vanlig Kristin-stil? 11-åriga jag hade high fiveat mig själv så jäääävla hårt :)))

En kommentar | “My Ginger Love”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hej Sonja skriver:

    min favorit var sporty spice och det känns rimligt med tanke på vad jag går omkring i för kläder för det mesta. Ser jämt ut som att jag är på väg att måla ett hus och har tagit på mig kläderna jag är minst rädd om. Hade också high fivat mig själv. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp