That gum you like is going to come back in style!

6:03 6 Okt 2014

HOLY SHIT ON A STICK!!!!!

Här pirra det té på inte bara ett två eller tre ställen när jag såg ovan snutt. Twin Peaks kommer tillbaka år 2016!!! Denna gång som miniserie i nio delar och ska utspela sig i nutid. Och guuuu jag kan inte hålla igen………………….. någonstans??

Kommer ni ihåg hur synsk jag var ang detta?? Okok visst har det funnits en triljon såna härna teorier men min kom så rätt i tiden att jag väljer att bestämma att min är den enda som räknas. Och sen för bara några dagar sen gick ju Lynchan ut på twitter och teasade om just detta men jag ville inte ta ut något världsbäst i förskott igen som jag gjorde då i januari, varefter skaparna gick ut och TOKdementerade ryktena. Vilken en ju fattar att de gjorde så klart MEN ÄNDÅ.

ÅÅååååh snälla hörrni, har ni inte sett världens bästa (och läskigaste!!!!!) serie Twin Peaks har ni fan fram till 2016 på er att göra det nu!! Så får ni lova att vi tittar ihop om ett och ett halvt år!!!!! Vilken jävla livsmorot detta var då hörrni.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp