Det bästa med Super Bowl

8:46 2 Feb 2015

Så natten till måndag var det dära Super Bowl alltså, och det enda jag nånsin kunde bry mig om’ett, förutom de roliga reklamfilmerna, är ju så klart den alltid lika feta half time showen!

I år var det Katy Perrys tur, och jag är ju en jävla sucker för en riktigt SHOW. Jag kan inte hjälpa det. Fick svindel av 3D-golvet som rörde sig, skrattade + klappade händerna som ett glatt barn åt hennes hajdansare, och RÖS av förtjusning till Missy Elliots del av uppträdandet. Åh Missyyyyy, varför vill du inte ge oss meeer.

Har jag berättat att jag såg henne på stan i New York en gång? Kanske världens kortaste person (isshh), funky fresh dressed i Adidas topp till tå verkligen, kom ut ur Chanelbutiken med sex proppfulla påsar. Hennes crew bar på dem, hon pallade inte ens. Gick bakom henne något kvarter fullständigt lamslagen av coolhet. Iaf!

Sjukt hur Missy överglänser Katy i hennes egen show, tyvärr, men det är ju extremt uppenbart. Dock cudos att hon vågade rida på den där… guldbjörnen? Och runt på den där lilla stjärnplattan, ahahaha, så fjompig men inte fan skulle jag våga alltså.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg