Alien Rose

7:13 9 Mar 2015

Jag och min bff Parisa älskar ju Amber Rose gränslöst och vi viger lite för stora delar av våra dagar åt att skicka inspirerande bilder till varandra på henne och vad hon gör. Häromdaga skickade jag ovan selfie till Parisa som ba ”du borde undersöka att raka av dig håret” whiiiiich is never gonna happen men det var ändå fint sagt. Jag blev dock lätt besatt av henne glajor?! Kom till den snabba slutsatsen att de nog kommer från hennes egna märke Rose & Ono så jag började googla och mycket riktigt!!

Förutom snyggman i alla fyra olika färger är det bästa med dessa att modellen heter

Alien Pussy

used in a sentence:

jag har röd alien pussy på mitt fejs

TILL EXEMPEL!!

hur bra som helst i alla fall. Och modellen är på rea!!!!! MEN så verkar de inte shippa till Sverige??? Och nu är hela min dag förstörd :(( skojaaa men ska försöka lirka lite om det inte går att lösa på något vänster mehheh.

3 kommentarer | “Alien Rose”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sara skriver:

    Överdådiga stilgudinna!
    Är på jakt efter en jumpsuit/playsuit (skillnaden????) som man kan ha typ alltid. Gärna bekväm som det bara går, som man kan festa i och plugga i. Har du några förslag eller tips på vart man kan hitta ett gäng för en rimlig summa pengar?

    Tack för en sjukt inspirerande blogg, går seriöst in varje dag! Stor kram Sara

  2. Lovisa skriver:

    Så balla solisar! En helt annan grej som jag tänkt på… Kan du inte skriva vad du tycker om by Terry Hyaluronic Hydra-Powder som du köpte för ett tag sedan? :)) Kram Lovisa

  3. Hanna skriver:

    Yesssssss – älskar Amber!!!! Så överdådigt tunga oneliners hon kör på sin insta mot alla som hatear på henne. Såg du hennes grej om att organisera en Slutwalk? Kände bara ALL IN och började kolla biljettpriser till USA på en gång. SÅ boss är hon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg