Soliga drömmar

9:25 9 Mar 2015

Klagar ju ICKE att detta goa väder fortsätter hörrni? Och det som har kommit in så mycket fina vårgrejor överallt, det kliiiaaar i maj. Och mycket vill ha mer som vanligt, hade sneakerpremiär i helgen så nu vill jag inget hellre än att ha sandaler så klart :))) Jag är ju sån som köper vinterjacka på sommaren och sandaler och bikini om vintrarna för jag är så JÄVLA IVRIG. Tex dessa awesome-o’s från & Other Stories vill jag bara ha på mig när jag läser mina tidningar på innergården i eftermiddagssolen, här ICON med modellen och transkvinnan Lea T på omslaget tjoHOO va fett! 

Mmmm jag lever verkligen på solskenet och minnena från gårdagen fortfarande! Så otroligt mycket folk som samlades och spred så mycket kärlek och energi. Sånt räcker fan länge för mig! Det + sol ja!!! Och sol ska det ju vara hela veckan så nu jävlar vänder det hörrni (med humöret mitt)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG