Holy sh

8:32 7 Apr 2015

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, tror mina grannar har ganged up on me genom att hen ovan möblerar om alt kastar stenar på sitt golv samtidigt som hen under har sen eftermiddagsrave och hen bredvid har middagsparty. Jag håller på att explodera och idag är det här det sista jag orkar med, så dåligt som jag sov inatt.

TUR att jag kan distrahera mig lite med Zhalas nya video till låten ”Holy Bubble” som verkligen är all that. I videon spelar hon sig själv + Kim Kardashian ”on acid in a doom state” – ni höööör ju, det är amazeballs bara av beskrivningen. Och låten är självklart inget annat än utsökt, precis som allt vi får höra från Zhala. Älskar verkligen det Robyn sagt om Zhala och skulle inte kunna komma på något mer sant: ”When Zhala sings the heavens open and the stars come down to hover over my head and I feel like anything is possible.” 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg