I don’t need air in my lungs if I can’t sing your song

11:17 6 Apr 2015


Skärmdumpar: Tidal.

Jag håller på och testar Jay Z:s nya streamingtjänst Tidal för att varför inte. Hittills känner jag att det är irriterande att det inte funkade att streama Rihannas ALLRA nyaste låt American Oxygen på typ flera timmar igår, pga vad jag antar var en overload på systemet MEN det är ändå naes att kunna spela hennes BBHMM helt pinsamt många gånger på repeat utan att versionen är en crappy Youtubeuppladdning. (Men obs, när American Oxygen väl funkade att spela upp är det ju någon, som OBV hatar sin hörsel, som lagt på något slags svinjobbigt ”helikopterljud” genom hela låten och det lät faktiskt rätt fruktansvärt trots en i grunden bra låt. Syndddddddd).

Annat hittills kul med Tidal har varit Beyoncés video till nya låten ”Die with you” som Jay filmar!! Ni ser att han vänder kameran mot sig själv i slutet :’)) Tanken med Tidal är väl att de ska ha massa sånt här ”exklusivt” material direkt från artisterna själva, frågan är bara hur lätt någonting är att hålla ”exklusivt” på nätet these days u know…………………. Men fy fan vad fin videon och låten var iaf, skriven av Bey för att fira deras 7 års-bröllis naaaaw. I LIVE SO I CAN DIE WITH YOU sjunger hon med den helt mest sinnessjuka rösten som någonsin har välsignat jorden, bara plinkar på vid pianot som om det vore en helt vanlig grej att göra.

I övriga Tidalfunderingar: jag var ju helt bombas på att Taylor Swifts senaste album skulle ligga där men icke???? Hon är ju polare med Kungen och Drottningen och verkar ju hata Spotify så varför inte liksom? HEPP skitirerå

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG