Från ‘Bizat till ‘Bronxet

8:49 12 Maj 2015

Det var inte lite roligt när Maxinne la upp denna bild idag från fredagskvällen på Ibiza när vi drack moskitos på ett hotelltak i solnedgången. Så bra kontrast mot idag då jag har varit så pollenkomig att jag praktiskt taget staplade hem från jobbet gick en meter från busstoppet dirrish in på pizzerian till mina kära vänner där de fixade ihop en riktigt go platt deg till mig! Och TÄNK att imorgon är halvdag igen. Inte för att vara Diva Latmansson men HELV VA GÖTT. Jag har bara jobbat två dagar denna vecka hittills men efter helgens Ibizaäventyr känns det som jag redan jobbat 389y749283 dagar i sträck verkligen. Men jeg klager IGGE!!

Tänkte tillbringa denna Christ Sky Journey-ledighet med att åka hem på mysrehab till Örebronx och min lilla familj i alla fall. Jag tänker sova lika många timmar som det känns som jag jobbat. Och äta igen mig!! Jag försökte ca för första gången i mitt liv att äta lite nyttigt innan resan förra veckan, typ ”sallad” och sånt men jag klarade verkligen inte av att leva salladslife?? Ni vet ju hur jag bara älskar brun och beige mat egentligen, mvh torkar kvällsdoritos från urringningen as I type

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp