Leona layin it down

6:22 12 Maj 2015

Leona Lewis är nog en av våra mest underskattade artister eller hur??? Minns för några år sen såg jag en liten affisch inuti en buss (!) där hon stod som artist under ett skridskoframträdande (????? förlåt no shade men SKRIDSKOR?) och minns att jag t o m instagrammade det, helt oförstående. Denna person som borde headlinea egna världsturnéer och sälja ut arenor på alla kontinenter!!! Har ni ens HÖRT bombnedslaget av känslor som är ”Take a Bow” HERREGUD?! 

Men nu har hon släppt en ny låt ”Fire under my feet” som också kommer finnas på hennes kommande album, hennes första på tre år!! Jag länngggtaarrrrr. Denna singel är rätt rivig, känns Adele-y nästan och ja den sätter allt lite lågor under fossingarna :))) Så glad att Leona är tillbaka!! 

3 kommentarer | “Leona layin it down”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Felicia skriver:

    Blir lite sad pga har precis upptäckt din blogg, läst typ 7 sidor bakåt i historiken och känner soulmate-feels :((( Det är som att du skriver med min inre röst och mina åsikter and shit. Började läsa pga min polare ba ”läs hennes blogg, nu skulle antagligen bli bästisar IRL” och känner mig väl lagom stalky nu, men hon hade fan rätt (polaren alltså). Om du någonsin är bored, i gbg, eller typ ”hej känner för att träffa en total främling idag, någon som vill fika/festa/gosa” så hit me up.

    xoxo

  2. Kristin Zetterlund skriver:

    FELICIA!!!! Lovar att jag gör det!!! <3 <3 <3

  3. Felicia skriver:

    :’D <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp