Obey Her Verse

5:21 21 Jun 2015

Har ni sett det här?? Obey Her Verse är ett reaktion av Femtastic, Redline och RMH på Sprites senaste kampanj som hyllar hiphopens historia genom att trycka 16 citat av olika rappare på 16 miljoner burkar – varav inga är från kvinnor!! Ujujuj shit ain’t right. Som OM inga av världens fetaste rhymes genom alla tider kommer från rappare sans dique? Ursäkta mig medan jag skrattgråter mig till sömns bara.

Genom deras site kan en huffa och puffa på Sprite och påminna dem om alla fantastiska alternativ de kan välja att ha med i kampanjen, tex Silvana Imam och Linda Pira som är några av de som frontar Obey Her Verse. Reppa en rappare!

En kommentar | “Obey Her Verse”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sofie Gustafsson skriver:

    Reagerade också över en grej på Arlanda i veckan. I transporttunneln från gaten till flygplanet är det fotografier på natursköna Sverige. I texten kring fotografierna står det typ: ”Vi har låtit 20 svenskar skildra sitt Sverige!” 1 (en) av fotograferna var kvinna. Så himla tråkigt. Borde stått ”Vi har låtit 19 svenska män skildra sitt Sverige”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG