Sommarlistan!

1:17 21 Jun 2015

ÅH SHIET jag vaknade idag upp efter att ha sovit i FJORTON TIMMAR?? Vi åkte hem från landet igår och jag har nog aldrig varit så trött i mitt lilla liv och 14h var något jag lätt kunde snitta för ett par år sen men det var fan riktigt länge sen nu. Jag har därför extremt dålig fantasi så jag snor denna sommarlista av Frans som snodde den av Sandra! Gott så.

Hur ser dina planer ut för sommaren?

Jobba som vanligt och sen tar jag tre veckor i juli-augusti, då ska vi bla till Sardinien!!! Mer om det senare tho. Annars har jag inte riktigt bestämt vad det blir av den där andra lediga tiden?? Känns underbart!!

Vad ska du göra på midsommar?

Jaha nu har ju det här precis varit men vi var ett riktigt bra gäng på vår kompis Matildas föräldrars landställe utanför Arboga. Femkamp (som mitt lag vann), grill, sill, dansbana, the works!

Vilken är din bästa sommarfrukost?

Äter inte direkt annorlunda på sommaren…..??? Eller jag kanske äter frukost utomhus lite mer men det är typ fortfarande äggmackor on toast + oboy som trycks in i denna käft året om.

Bästa sommarlåten?

BBHMM är ju riktigt mysig runt lägerelden om kvällarna :)))

Ska du åka på någon festival i sommar?

OBESTÄMD ÄN SÅ LÄNGE!! oj blev caps lock men orkar typ inte ens tänka på detta just nu

Vad vill du helst grilla?

För alltid majskolv + 10kg smör + salt

Vad dricker du i sommar?

Dricker ju mer rosé och dagens under sommaren än resten av året, men annars håller jag mig gärna till öl per use

Vad ska du läsa i sommar?

Detta är vad jag är mest pepp på i sommar i tells you!!!!! Köpt så mycket böcker hihi det börjar bli fullt hemma. Tänkte i alla fall läsa klart Engelsforstrilogin that’s fur sure, mer av Chimamanda Ngozi Adichie, Karolina Ramqvist, Nora Ephron, Nina Björk och annat gott å blandat.

Vilket är ditt favoritplagg för sommaren?

En oformlig, enkel, bekväm klänning som jag bara kan rulla in i och ut ur och som passar till allt. Vill helst inte behöva byta om något alls??

Bästa parken?

Ughh parker är så överskattat, hänger hundra gånger hellre på vår innergård!! 

Bästa badstället?

Tycker typ inget ställe jag testat hittills i Sthlm är superbra alltså?? HATAR att bada från klippor och det är ju mest vad som finns här i stan. Mina favoriter är typ Stora och Lilla Essingen för där får det inte plats så mycket folk och det finns gräs och bryggor. Mvh surpuppi

2 kommentarer | “Sommarlistan!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. K skriver:

    Berätta EXAKT vad du har på din hy på denna bild!!!! Ansiktsprep typ mask? Serum, moist, smink, änglars tårar ? The glow is……………… Vill veta namn på -varenda- produkt. Tusen tack bye <3

  2. Linnéa skriver:

    Vill också veta allt om dina hudvårdsprodukter!!! PLUS smink!!
    Den där hyn alltså – vad du glowar!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG