Jag sämpar på

6:44 13 Jul 2015

Jag fick tydligen inte nog av att halta hela helgen för igår återvände jag till gymmet?! Sägs ju att det bara går att bota träningsvärk med mer träning (wtf rly) såatteeee jag försökte mig på’t. Men mycket folk det var där NOT. Det är en liten anledning att älska sommarstockholm ändå, så tomt!! Var typ jag och några spännisar bara, kändes väldigt schönt trots att jag inte alls passade in.

Men också typiskt mig att komma på att jag ska till playan om en vecka och börjar därför gymma ashårt på riktigt 6 dagar innan. Samma sak med Ibiza i våras ja ba men gud!!!! Och typ började promenera varje dag – fem dagar innan resan…………………………. Obs att jag hatar att promenera så för mig var det värsta grejen. Aja på lördag åker vi, får se hur många otroligt effektiva gympass jag hinner klämma in innan dess då!!

En kommentar | “Jag sämpar på”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. B skriver:

    Ohmigod! Gym nu?
    Men det är klart: när playan kallar så kallar playan. Då får man lydigt foga sig dubbelvikt in i bänkpressaren. & vad heter den där. Hm. Ryggpressen? Rygglyftaren? Testade den någon gång ändå!

    Mest blir det armhävningar, faktiskt. & Springspåret!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG