Shadows & Diamonds

6:33 3 Jul 2015

Min nya favorit på stjärnhimlen är Elijah Blake! Har hört lite låtar innan lite här och var men inte fått mig någon ordentlig lyssning förrän han nu släppt sin hellängdare Shadows & Diamonds. Och alltså detta är så jävuslkt bra hörrni!!!

Är så pass frälst på denna snubbe och hela hans grej. Lite som Frank Ocean fast tar i ännu hårade i sången och låtarna är lite mer kommersiella och mer dansvänliga oftast. Jag fuqar extremt hårt med hans sound, den saken är säker i alla fall! Allt från hittiga ”I just wanna…” till dramatiska balladen ”Armageddon” där han flexar registret och allt däremellan är verkligen så fruktansvärt fett tycker jag. Älskar extra ”Shadows & Diamonds” titelspåret och ”Uno” mest hittills tror jag samt den dramatiska balladen nämnd, men fan sånt är så svårt när ett helt album verkligen känns så här jämnt och bra!

Upptäck Elijah hörrni, känner att detta bara är början på något väldigt stort och bra!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg