Found’em!

6:16 10 Sep 2015

Haha åååååh så kul?? Spotify har en ny mojäng Found Them First som du kan koppla till ditt konto så räknar den ut vilka artister du varit ”bland de första” att lyssna på! Dock kanske lite lol när en är bland de 4 första procenten att lyssna på en artist som har 574893759845678945 lyssningar, är kanske inte direkt den mest unika enhörningen då ändå men men. 

Jag var tydligen rätt tidigt ute att lyssna på bland annat I Love Makonnen, Tove Lo, Major Lazer, Seinabo Sey och Ariana Grande – och det låter som ett rätt gött gäng ändå tycker jag. Älskar sånt här superonödigt men supermysigt!!

2 kommentarer | “Found’em!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ylva skriver:

    Oh, kul grej! Lär ju dock inte vara först med nån artist, pga mainstream haha :’)

  2. Josefin skriver:

    Lite offtopic meeen jag behöver hjälp och du är liksom DEN som kan hjälpa mig. Jag ska på en sittning och med klädkod osv. Klänningen ska alltså vara typ knälång men alltså det känns som om det blir så osexigt och tråkigt och du är ju helt tvärtom så kan du ge mig några tips please??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp