Tidal X IRL

10:01 24 Okt 2015
 
Som återkoppling på mitt inlägg om Bey och Nickis uppträdande på Tidal X var jag bara tvungen att dela med mig av denna sinnessjuka kommentar nedan jag fick från Loonin!!!! Kan inte uttrycka med ord min avundsjuka på dig och din jävla kvälljävel och kände att jag var tvungen att dela med mig så att alla andra joinar mig i avundsjuka. 
 
”Jag va där!!! obs obs obs MÄKTIGASTE jag har varit med om på mycket MYCKET länge (kanske någonsin). Det var ju en megakonsert med hur många artister som helst, varav alla körde max 2 låtar var förutom jay z som drog av nån till. nicki körde först ett litet medley med sina svartklädda dansare och sen helt plötsligt – BAM: introt till feelin myself kom på och bey visar sig med sina rosaklädda dansare. hade gåshud hela kroppen under exakt hela framträdandet.
beyonces duet med jay (holy grail) var också utomjordisk. hon körde så hårt att jag trodde kroppsdelarna skulle falla av ett tag. mmmmmmmm.
ps. eftersom jag redan delat med mig av halva kvällen så kan jag tillägga att jay gav alla oss som var på inspelningen av jimmy kimmel biljetter till konserten! så vi gick från inspelningsplatsen till barclay’s center tillsammans – 1500 pers -, med jay och jimmy i spetsen.
och konserten är gratis för alla, inte bara tidalprenumeranter. ba gå in o kolla reprisen på en gång.”
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp