Torsdagstrubbel!

5:15 24 Okt 2015

Let’s recap! I torsdags hade jag en helluva kväll. Dagen började med att jag medgavs ej vid lunch. PERFEKT!! Well, tur för mig att jag skulle på inte mindre än två middagar under kvällen. Så fick jag ta igen!!

Efter jobbet mötte jag upp min Master P för att göra iordning oss på Mood-toaletterna. Judge not!!! De är så sjukt fräscha, har sminkbord och speglar, bra belysning, hårtorkar, soffor, så det är verkligen perfekt neutral grounds att chilla, snacka och göra iordning sig på. Hade det funnits en liten, liten bardisk där inne hade det varit 10 av 10. 

ÄLSKAR denna bild: lyckades fånga ögonblicket när Parisa inser hur snygga vi var kvällen till ära!

Första anhalt var Halloweenmiddag hos Lindex! Så sjukt fint uppstyrt, mer fancy än spooky och så goda drinkar att mitt ”jag ska inte dricka nåt ikväll” snabbt var bortblåst.

En lite livrädd selfie??? 

Denna efterrätt var den goaste lilla tutten jag ätit på ÅR. Chokladmousse med hallongojsmitten yuuuum.

Näst stopp var Papas där Rebecca hade release för sitt märke! Det var 100% världsbästa brudar på plats, tex Kakan, Vanessa och Margret ovan, och jag mår aldrig så bra som då <3

ÄRLIGT NU mina vänner är så extremt snygga, får typ svimanfall här?? Dessutom i matchande Rebecca Stella-outfits ofc!

CRU LOVE!!!

Jag som skulle hem ”tidigt” för att 1) jag är mormor? 2) jag skulle till Örebro dagen efter och hade inte packat eller något alls. Gick ju so-so när hotshotsen började hagla in…………………………………….

Sen kom Leslie Tay och Michel Dida och uppträdde för oss!!! Allsång under Höru Mej Bae? så klart och det kan ha blivit så att jag stannade svinmycket längre än jag tänkt, kom hem och packade småfull (förklarar min avsaknad av strumpor just nu), provade min kommande Halloweenutstyrsel och tog selfies, hade lång diskussion med killy om kvinnors icke-existerande säkerhet i det offentliga rummet för att VARFÖR INTE en torsdagsnatt när jag egentligen behövde precicous sleep.

Mådde sen inte så bra i fredags, men som ni kan se var det toooootaly worth it. Tack alla goa inblandade!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg