Äntligen är det en big momma thang

7:25 15 Dec 2015

Meh!!!!!

En av mina största universumklurisar har länge varit varför inte ett av världens bästa album, Lil’ Kims debut ”Hard Core”, funnits på Spotify??? Liksom spårlöst borta, inte någon singel eller så alls från den eran. Men poff från ingenstans när jag slentrianbrowsar upptäcker jag att den plötsligt ligger där?! Den måste fan smugits in, nån kom på det där och skämdes som fan säkert :)))

Alla mina läsare som ännu inte upptäckt denna ledstjärna i livet – snälla lyssna! Den här har bäddat för så himla mycket, förstå hur pass groundbreaking den var 1996. Blir helt tagen bara av tanken vad Kimmy Blanco gjort för oss och tillfört världen!

Och som en bonus kan ni spana in denna som jag säkert lagt up 26 gånger redan men va fan, unna mormor en golden oldie. ”Ladies Night” är en remix på en av de bästa låtarna på Hard Core, ”Not Tonight”, och bara alla features och cameos i videon är bortom allt rimligt underbart i hela världen. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg