Mind tricks

7:38 22 Dec 2015

Har fått tillökning i träningsgarderoben!

Ett underbart set från Puma (med inbyggd sporttopp i linnet som är helt ok om du inte ska löpa typ, är ju annars gravt beroende av sportbharna från Shock Absorber, enda som funkar vid hopp- å studsmoment), med lite Tron-mönster! Tightsen är perfekt lagom höga i midjan, för det finns fan få grejer (jo okej många men) som jag hatar lika mycket som träningstights som är för låga i grenen?? Urk den känslan är.

Och sen en perfekt träningsjacka från Nike för de kalla promenaderna nu, eller vad som skulle kunna vara? Premiärade den i lördags när det var så fint ute och trodde typ vädret skulle va vinterkrispigt men det var liksom vårmysigt istället. Så jackan blev fan lite väl varm nu, trots ynka timmar kvar till jul men men. Den är fadead lila till svart och enorm och gosig med en jätteluva!!

Ibland är det naes att lura kroppen med sköna träningskläder istället för rent av mjukiskläder för jag blir typ mer pigg och typ fuskar till mig mer energi? Tex att jag gick en jävla PW i lördags, händer ju typ aldrig, men med nytt gear blev liksom allt så sjukt mycket enklare. Skönt att hjärnan fortfarande inte kommit ikapp och jag än så länge lyckas outsmarta mig själv ibland då!!

En kommentar | “Mind tricks”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Tove skriver:

    ZÄÄÄTA!! Länka jackan, snälla!!? Älsk föralltid isåfall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG