Cashing in on cashmere

7:36 25 Jan 2016

Kan tipsa om att H&M plötsligt har ett gäng tröjor inne i 100% kashmir!!! De kostar liksom hälften av vad de flesta kashmirtröjor kostar i butik och även om jag inte har den blekaste aning om hur de får ihop de kalkylerna så hoppade jag gladeligen på tåget och beställde hem en av varje………………… Den grå finns här, mörkblåa här och vita här. Den sista köpte jag dock i svart pga obv tråkig scandi style hihi. Den gråa modellen har dock EJ passform som på modellen, den är inte alls så snugg. Jag köpte strl M och i ärmarna är den jättelös och bylsig. Jag gillar visserligen oversize så det var ändå ok, men så att ingen annan blir ledsen bara!!

En kommentar | “Cashing in on cashmere”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sara skriver:

    Alltså TACK för detta tipzzz, beställde den gråa dirrmode, har velat ha en grå kashmir med hög hals så in i helvede länge men har man studentplånbok så har man…………. Men denna var t.o.m på 40% rea???? Vill tacka not only god but also kristin <333333

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg