Wold’s world

8:42 25 Jan 2016

Igårkväll sände SVT ”Min sanning” med queen of queens, forskaren Agnes Wold. Varit så himla fascinerad av henne sen hennes sommarprat för något år sen eller när det var! Smartare, coolare, roligare får du leta land och rike efter. Om jag nånsin känt GOALS så är det när jag lyssnar på henne. Så tveklöst kompromisslös kvinna och det är helt SJUKT att en reagerar så starkt när en lyssnar på henne just för att det är så ovanligt att höra såna som henne. 

In på SVT Play och unna er en timma av Agnes! Hajade dock till när hon sa något om att det inte går att gå en kurs i mindfulness pga ”du kan ju inte lära dig att känna något annat än vad du känner” och undrar om hon typ inte tror på terapi då………..?? Hmm. Jaja även en timma up close n personal med Agnes var tydligen inte nog, för jag vill ju tydligen bara veta mer om denna person. Hade till 110% följet en realityserie om henne!!

2 kommentarer | “Wold’s world”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Isabella skriver:

    Så cool! Och när intervjuare säger att hon följer henne på Twitter så ba lite förvånat ”jaha?”.

  2. Felicia skriver:

    Ouuuh! Ja! Jag är med dig på goals där! Min läkarkompis har tydligen samarbetat med henne och berättat om just kompromisslösheten och vilken powerperson det är + massa annat amazing också då såklart. Fangirlandet började där för mig. 2016 får vara året då Agnes blir mitt spirit animal, på riktigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg