Lol in bed

7:55 22 Jan 2016

Ett av mina nyårsmål (obs mål ej löften, lol jag vet hur jag funkar så detta är ett mindtrick på mig själv för att lyckas) är att läsa mer! Jag läser redan ganska mycket men bara i perioder, de månader när solen är framme slukar jag böcker som det inte finns någon morgondag. Alltid varit en Inbiten Läsare men som jag tror många känner igen sig i så tappar man det så lätt under pluggperioden då läsande förknippas med ett måste och blir sjukt jobbigt bara. 

Jag vill dock ha tips på fler roliga böcker!!! Min allra roligaste bok nånsin är självklart Tina Feys ”Bossypants” som literally fick mig att skrikgråta av skratt så högt att Kalle undrade om jag fått ett bryt eller hur kan en bok ens va så kul. SÅ kul. Om ni inte läst den så gör plz! Älskar the likes som Sarah Silverman, Mindy Kaling, Aziz Ansari, Amy Poehler, alla deras böcker. Har ni tips på fler liknande kuliga?? Om inte :(( men då har ni iaf fått tips om deras böcker från mig om inte annat *positiv livssyn*

Ett av mina mer specifika mål är just att läsa mer innan jag lägger mig för att varva ner bättre och just då gillar jag att klucka gott! Nä men jag läser gärna annat typ spännande, fakta, biografier, whatever, i övrigt men när jag ska gosa ner mig i sängen, min one true love, vill jag bara fnissa och avsluta dagen på topp helt enkelt. Hit me om ni sitter på något mysigt och kul!!

3 kommentarer | “Lol in bed”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. björn skriver:

    DAVID SEDARIS så klart!

  2. Hanna skriver:

    Tror du skulle gilla Stil av Silvia Avallone, finns i pocket.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG