Beaming

8:13 21 Jan 2016

Goda highlighter-nyheter!! Wow tänk om en kunde få såna mest hela tiden va………….

Jag har alltid svurit vid min High Beam från Benefit, men fick prov på Radiance Cream från & Other Stories som jag måste säga att jag bara tokälskade. High Beam har pensel medan Radiance Cream kommer med pipett! Känns so sciency ‘n cool. Färgen ”Bead pink” är varmare, åt guldskimrigt håll, medan andra ”Twinkle pearl” är en kallare, mer pärlig nyans *duh*. Konsistensmässigt är de rätt lika High Beam eftersom de är flytande och lättjobbade. Jag gillar sticksen från Stories också, men det är om jag bara behöver en lil’ dab ‘o shimmer men de flytande grejerna tillhör det lite tyngre artilleriet. Flytande är lättare att lägga lager på lager och ösa på mer helt enkelt. Och MORE IS MORE som vi alla vet vid detta laget!

2 kommentarer | “Beaming”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Tove skriver:

    Argh är en pet peeve of mine när folk skriver om smink och bara visar förpackningen D: Swatches? Bilder hur den ser ut på? Kristin, pllllllzzz <3

  2. jenny skriver:

    Äntliiggeeeen börjar det komma LITE pipetter till den västerländska marknaden. Köper mkt sydkoreanskt smink/hudvård och älskar pipetterna <3 Och ja, swatches PLZ. Vill se in action!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg