Alla Hjärtans Dag feat. pizza

6:30 14 Feb 2016

160213_2 160213

Igår var Bella och Gigi Hadid ute för ANDRA kvällen i rad i stan!! Hihhi nä det är ju jag och Parisa men vi är ju ying & yang, basically Bella & Gigi såå.

Vi var på 30-årsfest igår! Och hade som sagt varit ute kvällen innan också så det var riktigt, riktigt, RIKTIGT segstartat för oss. Väl igång hade vi svinkul! Men det blev en tidig kväll ändå, känns otroligt bra idag. Då sitter jag ändå i detta nu, på Alla Hjärtans Dag, och chattar med Onlinepizza för att få rätt på min beställning. Superbra nivå just nu!!! Kalle är bortrest och djar i Berlin som en annan kooling och först var tanken att jag skulle följa med men när denna rockmormor fick se speltiderna insåg jag mina egna begränsningar………………….. Att han skulle BÖRJA spela 07 på möra, det är liksom beyond me. Men så funkar det där liksom?? Nä så jag har fått underhålla mig själv i helgen och det har blivit i form av lite fest med Bella Hadid helt enkelt. Kan även berätta att mest populär på helgens alla fester har mitt selfieskal varit (demonstrerat i översta bilden då Simon och Linnea ville testa, som ni ser är Hadidsystrarna rätt vana vid det laget…………..).

På mig hade jag en av mina absoluta favoritklänningar från NLY One och mina mest älskade lårhöga stövlar från Asos (som är slutsålda men finns identiska från River Island!).

Nä nu ska jag återgå till att stirra på nedräknaren för när min mat kommer hit…………………

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg