VDAY

9:01 14 Feb 2016

fauxrealotherstories_campaign1 fauxrealotherstories_campaign2 fauxrealotherstories_campaign3 fauxrealotherstories_campaign4 fauxrealotherstories_campaign5

Rätt antiperfekt Valentines idag där jag varit ensam, beställt hämtmat och börjat kolla på The Affair av alla serier……………………. Så pass ofeeling som det går att få tror jag??

MEN måste ändå säga att årets bästa vday-kampanj absolut går till & Other Stories! Det närmsta jag kommer till feeling i år. Överlag är Stories så jävla grymma på kampanjer, inte direkt första gången jag skriver om deras grejer!! Och detta är bara så fint. Bildserien skildrar the real life couple Svea och Jenny och deras kärlek under en dag. De bär så klart det senaste från Stories, inkl smycken från deras senaste samarbete med varumärket FAUX/real (som ursäkta är ett HUR coolt namn??).

Så pass uppfriskande med något annat än det heteronormativa, skildrat så vackert och snygga smycken to boot!

En kommentar | “VDAY”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. elin skriver:

    Haha, jag har gjort precis samma sak! Beställt hem sushi o kollat på tv medan killen är o jobbar… men det går att ha fina romantiska dagar o kvällar andra dagar om året också :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp