VinylSthlm

7:44 16 Feb 2016

12728593_608073386008120_860388731_n

160212_2

Foto: Emma Svensson/Studio Emma Svensson

Foto: Emma Svensson/Studio Emma Svensson

Foto: Emma Svensson/Studio Emma Svensson

Foto: Emma Svensson/Studio Emma Svensson

160212_3 160212_4

Och NU kommer lite bilder från i fredags! Lite lagomt till att tisdagsångesten slår till så där ;)))

Hade en sån galen helkväll att det var länge sen jag var med om något liknande. Vi skulle fira in Scorseses nya serie Vinyl på HBO och jävlar vad vi gjorde det! Vi började ett litet gäng med en brakmiddag på Bernies med marrängswiss till efterrätt och JELLOSHOTS! Därifrån åkte vi vita limousiner (!!!), i äkta rock ‘n roll-style så klart, till förhandsvisning av första avsnittet.

Därefter gick bussar ut till en secret location som var ett enormt hus helt 70-talspimpat i seriens anda!! Var så pass blown away. Vi intog ett rum med heltäckningsmatta där vi kunde mojsa loss för att sen inta dansgolvet och äga den för resten av natten!!! Jag tappade literally min röst för att vi sjöng, skrek och dansade så hårt resten av natten. Är fortfarande hes!?

Hela kvällen kändes såå rock ‘n roll och sann mot serien, verkligen en helt perfekt temakväll och det var länge sen jag hade så kul. Hur jag orkade mig ut i lördags också är ju en gåta, men är man rockmormor så är man! Jag ger inte upp så enkelt ska ni veta.

En kommentar | “VinylSthlm”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. elin skriver:

    queen kristin! undrar vad du pluggat och vad du jobbar med egentligen?!!?! denna frågan har du säkert svarat på förut men hittar inte!! det verkar kul iaf och jag behöver inspo!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp