Röda mattan: The Grammys 2016

9:53 16 Feb 2016

Inatt var det dags för The Grammys! Musikgalornas musikgala osv. DOCK en ytterst tråkig röda matta i år tycker jag?? Jeje vi försöker plocka ur russinen ur lil’ kakan ändå va.

adele-grammys-2016-grammy-awards

Att Adele ens bemödar sig att gå på sånt här är väl värt en plats. Kolla vilken rekordgullis bara!!!

ciara-grammys-2016-grammy-awards

Ciara!! Jag är så otroooligt fascinerad av de som kan gå på galej utan underkläder, don’t get me wrong jag ser inte ner på det utan är helt på riktigt bara jättefascinerad av hur det ens funkar. Men gör det så gör det så kör det!! Cici här i en halv-leo-strass-variant.

ellie-goulding-grammys-2016-grammy-awards

Okej det här kanske är mest för att jag själv är så gräsligt besatt av ljusrosa just nu, men kolla vad snyggt på Ellie Goulding?? Enkelt men superfin modell på klänningen i finaste ljusrosa och ett chunky diamanthalsband, parat med halvnonchigt frilla. Mumma!!

mya-grammys-2016-grammy-awards-best-dressed

Mya bar en klänning jag GENAST måste kopiera rakt av, för kolla hur så lite kan skapa så mycket effekt?! Wawawiaaa.

GettyImages-510434458_master.nocrop.w445.h670.2x

Lianne La Havas var nog min favorit för kvällen i denna gulgröna asymmetriska grej!! Jag vet att hon är sångerska men tror faktiskt aldrig jag har hört något av henne men nu blir en ju braaa sugen eller hur??

GettyImages-510434740_master.nocrop.w446.h670.2x

Åh Kehlani <3 Älskar ju hennes egna stil och detta är ju egentligen ganska långt från hur hon brukar klä sig, men är så mysigt att följa hennes insta när hon typ har klänning och klackar ibland och hur hon själv skildrar det eftersom det är så annorlunda som sagt! Men hon är gullis i allt!!

GettyImages-510439952_master.nocrop.w438.h670.2x

En annan favorit under natten var Taylor Swift! Även en av kvällens stora vinnare woop woop!! Som ni vet finns det få saker jag älskar mer än colour blocking och framförallt när färgerna är så här majestätiska. Sen tycker jag att skorna verkligen var pricken över i:et och skadar inte heller att hon har LångTåSyndrom precis som jag, där stortån alltid hänger utanför skojäveln om man ger den chansen. UNITE!

GettyImages-510442222_master.nocrop.w446.h670.2x

Zendaya-CoverGirl-Makeup-2016-Grammy-Awards giphy2

Ni har ju märkt min förälskelse i Zendaya och vad som håller på att hända här, men hur hon kan gå från prinssespuff en gala till denna tuxedovariant en annan gala är bara SÅ fett. Sen går det inte att inte prata om hennes hockeyfrilla här? Kan nån så kan hon, right?? Vill ju kopiera 99% av hennes looks men JUST denna frippa är jag inte helsåld på ;))) ÄN?

GettyImages-510444664_master.nocrop.w448.h670.2x

BELLA HADID!!!!!! Valde aktivt att ta bilden med hennes pojkvän The Weeknd bredvid så att det ska framgå just hur galet ståtlig och vacker hon alltså herreguuud. Säger ju att hon är prick som Parisa, hon hade också varit så himla perfekt i den klänningen <3

GettyImages-510447496_master.nocrop.w446.h670.2x

Är Chrissy Teigen nånsin nåt annat än pure goals?? Och nu är hon fanimig pregnancy goals också, just perfekt ja. Inte heller bara en cape utan en pärlbeströdd sådan också så klart!! Kokar av avund i mitt mjukisset här hemma.
GettyImages-510447982_master.nocrop.w445.h670.2x

Som sagt är jag besatt av rosa just nu så kan inte riktigt avgöra om det är klänningarna eller färgen i sig som gör det MEN jag tycker faktiskt att Florence Welch var dreamy i detta! Inget för mig personligen men hon klär ju skiten ur den.

Bilder: vulture.com & hollywoodlife.com

3 kommentarer | “Röda mattan: The Grammys 2016”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Linn skriver:

    På tal om fina klänningar så har jag ett problem som jag tänker att Z kan hjälpa mig med? Dina tips till läsare som vill ha hjälp med outfit till olika tillfällen brukar alltid vara så bra så här kommer en gaaanska specifik sådan fråga! Jag ska vara tärna på mina vänners bröllop i sommar och ska hitta en klänning. Jag får välja en själv men den måste vara ca knälång och ljusgrå, samt vara wedding appropriate såklart. MEN då jag ska på ett annat bröllop i sommar, som gäst, vill jag ju kunna ha den då också. Den bör alltså inte andas tärna sådär uppenbart som vissa klänningar kan göra. Har scannat asos med jämna mellanrum men inte hittat the one där ännu. The struggle is real! Om du har något förslag tas det tacksamt emot! <3

  2. Ansi skriver:

    Åh, plz, hjälp mig också! Du kan göra nån såndär gör-om-mig-special med två stackare utan klänning? Ska till varmt land på konferens och vara lite jobbsnygg under dagen, MEN också kunna smita ut och hänga runt typ poolen när det är paus. OBS att det är världens snålblåst från AC inomhus och asvarmt ute. Har ingen direkt klädkod, men minishorts och linne plus benvärmare och täckjacka skulle nog inte vara så fint. Vad tror du?

  3. Linda skriver:

    Jag tänkte spontant att nu är 2003 tillbaka när jag såg Taylors outfit, du vet när alla kändisarna hade väldigt lite tyg på överkroppen och visade mkt mage. OBS inget fel med det! Men nu har 90-tals modet varit så det är väl dags för tidigt 00-tal.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg