Ultralight Beaming

7:32 17 Feb 2016

GUH det är så mycket bra och ny musik nu att jag inte hinner mä. Kanye West släppte ju The Life of Pablo efter många om och jävla men för några dagar sen, efter måååånga namnbyten. Like we care MEN MEN. En älskar ju Kanye, like Kanye loves Kanye, som han själv proklamerar på nya skivan. Men rätt mycket känns spårat just nu, som hans ”Bill Cosby är oskyldig”-tweet in full caps strax innan albumsläppet, man ba snälllllllla. Nära på slut med honom men så är såklart TLOP så fruktansvärt bra.

Han var med på SNL i helgen och uppträdde bl a med en av skivans höjdpunkter, Ultralight Beam, som får mig att dö rysdöden tack vare ljuvlig gospel och ljuvliga The-Dream som gästar! Hihi han står där bak och bippar och boppar och studsar runt som en liten gullis i en ful hatt.

Titta gärna klart prick hela klippet för precis sista sekunderna av avsnittet, när jag antar att Ye är på någon sorts adrenalinkick över ett grymt uppträdande, så SPÅRAR han och skriker helt hysteriskt var hans platta finns tillgänglig: KANYEWEST.COM RIGHT NOW AND TIDAL STREAMING RIGHT NOW AAAAAAGGHHHHHHHHRRRRR. Hahahaha, det är så jävla kul och otippat efter ett så finstämt uppträdande???

2 kommentarer | “Ultralight Beaming”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Alice skriver:

    HAHAhahahahah im dyingggggg

  2. kajsa skriver:

    HHAHA! Trodde att du överdrev din beskrivning av hans spårning. Så himla kul. Vilken ivrig jävel!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp