Italian Ladies Night

1:43 20 Feb 2016

160219_2  160219_4 160219_5 160219_7 160219_8 160219

160219_3

Hallå i stugan!!

Igår hade älskade Forny äntligen bjudit in till inflyttningsdrink hos sig och herrejävlar vad fint hon bor hörrni. Fotade inte ett skit dock, var för awestruck?? Sen gick vi allihopa ut och åt på Jamie’s Italian! Det var alltså en riktigt italiensk afton. Jag fotade bara hälften av maten, men alltså vi åt så mycket att vi rullade därifrån. Först kom det in enorma brickor med antipasti, som jag redan där åt mig mätt på, nänä men sen åt vi två varmrätter (!!!) med tryffelpasta och pumparisotto och sist men absolut inte minst fick vi in nya enorma brickor med typ alla desserter på menyn. Jag hade på mig helt fel klänning för denna FEAST om vi säger så………………….

Efter lite drinkar på det gick vi några tappra coola mätta själar vidare till V där vi dansade på natten lång!! På något vis fick jag en sombrero som ni ser på sista bilden?? Jag har inte den blekaste aning om hur det gick till ärligt talat men där satt den plötsligt.

Och som sig bör när rockmormor varit ute på stan så blir det horisontalt läge hela dagen efteråt. Så här är jag nu!! Sträcktittar The Affair som är min senaste besatthet. Inga mer sombreros på ett tag nu känner jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg