SPF queen

7:33 8 Mar 2016

160303_8 160303_9 160303_10

Förra veckan åt jag på Miss Clara med Vichy där de berättade mer om sina solvårdsprodukter – och när SPF är på agendan, u know i’m there!! Minst SPF 30 i fejset året runt om du frågar mig och ja, jag har facit.

;)))

Fast nä jag skojar inte alls egentligen. Men jag satt och kladdade och gonade mig och gladde mig framförallt åt nyheten deras ”Ultra-melting milk-gel”. Som absolut låter skitkonstigt bara på namnet men helt enkelt innebar att konsistensen var mjölkig och gick att applicera på blöt hud!! Och försvann inte av mer vatten på direkt igen heller. Mjölken blev genomskinlig och smälte in i huden lätt, därav ultra-melting milk-gel dårå. Men jag har verkligen tänkt på att jag inte vet om det går att applicera solskydd på blöt hud?? Så när jag ligger på playan och väntar på att torka efter ett dopp känns det som jag steks i solen och jag hatar den känslan. Asbra att veta att det bara att fritt fram att kladda på denna om det så skulle behövas!

Men självklart är det inte bara på playan som solskydd behövs, det är minst lika viktigt att ha på kroppen även om du bara ska gå på stan i soletider, även här i Sverige. Fick lära mig att huden har ett s.k ”solkapital” som skyddar huden naturligt och som du nöter ner successivt under livet. Den största delen går åt som barn då man är ute o flänger och så där som barn håller på ni vet. Så resten av vår tid måste vi vårda det lilla solkapital vi har kvar och det görs så klart genom att aldrig sluta smörja in dig med SPF!! Facit, varsågoda.

3 kommentarer | “SPF queen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sofie skriver:

    Behöver råd på området, kanske kan du hjälpa pga du verkar fan kunna det mesta. Har lite finnig-problemhy som reagerar starkt negativt på vanlig solkräm. Några tips på något som skulle passa en sån som mig?!

    1. Emilia skriver:

      Sofie, jag är precis likadan och har ett tips! Denna, http://skincity.se/sv/product/5062/clarins-uv-plus-day-screen-high-protection-spf-50. Fucking amaaaaazing spf för iaf min problemhy!

      1. sofie skriver:

        Taaaack! Klickar fan hem direkt!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg