Kan inte få nog!

7:31 9 Mar 2016

1001-100054-0201_1 1001-100065-0002_1_

Lagom till att Rebecca tar sitt pick och pack och flyttar västerut ett tag så köpte jag på mig lite mer gear från hennes märke Rebecca Stella! Har beställt dessa två skönheter ovan och längtar tills jag får inviga!!!

Tror dock den rosaskimriga kan få vänta lite, åtminstone tills jag börjar brun utan sola…………………. För er skull?? Och tänk så bestämmer jag mig för att färga håret rosa igen hihihihi helvete vad bra det skulle passa. Kan aldrig bli för mycket rosa! Har också varit sugen på sån där snör-ringning som den svarta har länge men inte hittat den ultimata någonstans, men har en väldigt bra känsla om denna.

Lovar att återkoppla vid invigningsdags :)

2 kommentarer | “Kan inte få nog!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Linn skriver:

    På tal om återkoppling och klänningar tänkte jag återkoppla på hur det har gått med min tärneklänning som du hjälpte och tipsade om, som önskat ;)
    Jag gillade den baraxlade från Asos egna märke som du tipsade om men det visade sig att den var out of stock! :'( Gick vidare till cut-outklänningen från missguided men kom fram till att den kanske inte var helt rätt för tillfället. MEN däremot klickade jag mig vidare på Missguideds sida på asos och hittade den här: http://www.asos.com/missguided/missguided-cold-shoulder-blazer-dress/prod/pgeproduct.aspx?iid=6207649&clr=Grey&SearchQuery=missguided+dress&pgesize=15&pge=0&totalstyles=15&gridsize=3&gridrow=5&gridcolumn=2

    Nu har den kommit hem till mig :) Den ser inte alls lika urringad ut på mig, vilket kanske är både bra och lite tråkigt… Men i övrigt snygg och går att blinga till med diverse accessoarer :) Tack så mycket för alla tips på snygga klänningar! Även om det blev en annan till slut var inspirationen väldigt uppskattad! <3

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      BRA JOBBAT LINN!!! <3 Hahhaha förstår verkligen vad du menar med att mindre urringning både är bra men lite tråkigt ofc…………. Men ja, precis som du säger kommer denna bara bli ännu fetare när du blingar på med lite goa smycken och annat nice.

      Ha så kul nu!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG