Tokyo dag 5!

10:33 30 Mar 2016

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Igår blandade vi på riktigt starkt! Allt från hål i väggen (litterally att du får maten genom ett hål??) på ramenstället Ichiran, till fika på Ritz-Carlton 45 våningar upp, till Sensoji och Asakusatemplena, till middag på Park Hyatt (Lost in Translation-baren ni vet!!) och sen mega karaoke time i Shibuya igen!!! Är basically utbränd av hittepå?? Då har jag inte ens nämnt att vi åkte upp i Mori Museum 54 våningar upp där jag fick höjdskräckspanik.

Men vi hann med så sjukt mycket igår (inkl lite chopping till mig yeeeaaa) att vi unnar oss att sega idag. Karaoken var för att fira Gustavs 25-årsdag och vi höll på ett tag om en säger så……….

3 kommentarer | “Tokyo dag 5!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Maria skriver:

    RELEVANT kommentar, men hur gör du les titties i urringat? jag har lite större hylla(d-kupa) och tycker det är lite bökigt med bh-löst i djupa uringningar då det känns som brösten är all over the place. blir inte så mycket uringat då, vilket är synd! så kör du nåt under eller hur gör du?

  2. Ida skriver:

    Fin klänning, vart kommeren från?

  3. Fia skriver:

    Men SLUTA vad snygg klänning! Vart kommer den ifrån?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp