Tokyo, sista dagen!

9:45 1 Apr 2016

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Nu är körsbärsträden i 100% blomning och min pollenallergi är nog 100% i farten också! Men en kämpar vidare. Lustigt att vi hade noll koll på sakuran när vi bokade denna resa typ i tidigt höstas och ba skumt att det finns så få hotell tillgängliga?? Vi lyckades liksom pricka blomningen, som håller på ca en vecka per år, fan EXAKT utan att ha nån aning? Hur pass blessed får en bli på en skala.

Ikväll är vår sista kväll i Tokyo innan vi åker vidare till Osaka i 24h innan vi återvänder hem (mest overkliga känslan?!). Och kan säga att jag älskat varje sekund av Tokyo men helvete vad MATT jag är?? Staden är ruskigt intensiv och det är typ mer intryck än vad en brukar ta in under flera månader, allt pang bom direkt. Jag blir åtminstone helt slut hela tiden MEN det kan ju också ha att göra med underbara pollenallergin som myser loss och drar ner mitt ork. Ska bli spännande att se vad Osaka har att erbjuda tho!!

Matane!

En kommentar | “Tokyo, sista dagen!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sofia skriver:

    Dina bilder får mig att tänka på och minnas min Japan-resa förra året *myser av tanken*
    Nu till min högst relevanta fråga: din gröna bomberjacka, var kommer den ifrån?? :)))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp