All we do is win win win no matter what

3:03 23 Apr 2016

160422_3 160422_4 160422_5 160422

Hallå från tröttstugan!

Ja hörrni knappt hann jag komma hem från Helsingfors innan det var direkt ut på äventyr igen – jag och Ida skulle dja på Spy Bar! And lemme tell u att det inte var igår. Vi gjorde en miniintervju inför spelningen där det dök upp uttrycket att ”göra en Ida och Kristin” för vi är så svårbokade hahahahahha. Detta har vi fått höra förut men men Busy Ladeez är våra mellannamn helt enkelt!!

Spelningen var dessutom en battle och VI VANN!!!!! Well en är ju inte förvånad egentligen men alltså jag är en sån satans vinnarskalle att ni anar inte hur fint jag mår nu. Eller alltså jag mår ju skit! Idag. Rent fysiskt. Men i själen har jag funnit lugn och ro tack vare vinsten. Vann en musikquiz på konferensen nu senast också och U BET att jag levde på det resten av resan i princip. Mår sååååå bra av att vinna, vill aldrig sluta.

Men efter alla veckors flängande är det 100% horisontalläge för mig i min älskade soffgrupp. Kalle har köpt en ny synth (hans 44e??) så han blippar o bloppar på den medan jag får tvn för mig själv – jag ska kolla ikapp Edit: Parisa Amiri (min bästis och mitt bästa program!!!!!), Girls, Full Patte och Broad City som jag alla ligger efter med efter allt detta resande. BLISS!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG