Bootcamper!

8:31 30 Maj 2016

160530

Ja det här var ju inte direkt årets mest inspirerande bild MEN det var den enda jag kom ihåg att ta imorse. För DÅ var jag minsann på min nya BOOTCAMP!!!

Jag såg no excuses att inte signa upp mig när det visade sig att mitt favoritställe BE.CORE skulle börja med bootcamps. Det var morgontider som passade mig och träningen är typ den sjukaste och bästa jag vet!

Och imorse var alltså första gången och då var det ett cycle-pass!! Jag rivstartade med att komma 35 minuter för tidigt. Perfekt!!! Missbedömde the morning commute rätt grovt ja. Iallafall! Jag är livrädd and I mean livrädd för spinning men detta var fan något annat. Mer koreografi, övningar med hantlar, svinbra musik (alltså på riktigt, inte ”gymbra” musik) och lokalen och cyklarna är alldeles nya och fräscha. Obs detta är osponsrat hahah det är seriöst bara ett asbra ställe. Anyway, var livrädd att jag skulle spy under passet för har fått för mig att jag skulle göra det av spinning men som sagt var detta inte som jag tänkt mig spinning och inte bara köttaköttakötta tråkcykel tills du kräks utan mer växlande i övningarna blandat med styrka och du hann aldrig tröttna??

Var också svinkul i omklädningsrummet efteråt, alla vi tjejer stod med necessärer för att göra iordning oss innan jobb – men alla eftersvettades så graaaaavt att vi tillslut stod och skrattade åt blotta tanken av att lägga en make på våra tomatröda eftersvettiga anleten. Det var bara att ge upp!! Men som ni förstår betyder det att träningen i sig var the bomb.

Jaja ses igen imorgonbitti – och typ alla andra mornar i fyra veckor nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp