Nä nothing is fan promised

8:00 3 Jun 2016

Mike WiLL Made-It & Rihanna har släppt vad som låter som en perfekt uppföljare till deras förra hit ”Pour it up”, med ”Nothing Is Promised”! Låter helt seriöst som den borde heta typ ”Pour it up 2” för den låter som en sån rakt av fortsättning på första låten hhahha. Och det är alltså något positivt!!

Har dessutom lärt mig the hard way att Nothing Is Promised – har alltså tvärtappat rösten for real. Liksom bortom allt annat tidigare erfaret. Har fått ordinerat TALFÖRBUD hela helgen nu av min läkare soooooo this is gonna be like the most awesome weekend ever!!!! :((( nä men alla mina planer har ju blivit helt fudged, så vi får se vad som händer och om det blir bättre av sig själv. Men alltså TALFÖRBUD? Tror aldrig jag varit tyst i mer än 1h i hela mitt liv om jag inte sover för natten. Och det är på ricko, även om jag är ensam går jag typ runt och sjunger för mig själv som ett annat freak. Ett talförbud är liksom beyond allt rimligt, men självklart ska jag ge det ett försök.

Håll tummarna för mig och hoppas ni får en fetare helg än jag!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg