Moms I’d like to follow

9:18 2 Jul 2016

Loooooooooord!

Jag har ju en speciell relation till Fergie alltså. Det var nämligen hon som fick mig att börja dja basically. Jag var så pass besatt av hennes låt (som aldrig blir dålig) Fergalicious att jag önskade den ute varje kväll, hela kvällarna. De som hade klubba tröttnade på mig så sjukt mycket och ba MEN SPELA DEN DU DÅ (eftersom de av någon SINNESSJUK anledning vägrade spela den (obs killar)). Så då gjorde jag väl det and the rest is herstory.

Fergie har alltså släppt en ny låt nu, ”Milf Money” (moms i’d like to FOLLOW), och den känns som en slags Fergalicious 2.0 fast tyvärr inte lika bra men det är inte många låtar som är direkt. Men Milf Money är ju askul!!!! Och videon är extreeeemt rolig, kitchigare får en leta efter och med örtitusen milf-cameos. Chrissy Teigen (och hennes Luna!!), Kim Kardashian, Ciara, Devon Aoki och typ 120 olika toppmodeller och VS-änglar som tex Alessandra Ambrosio. Sånt jävla ös??

Kan berätta att jag varit pretty pretty pretty bakfull idag men denna video fick mig seriöst att återuppstå till en åtminstone normalnivå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg