Underst eller överst

7:45 3 Aug 2016

IMG_4439 IMG_4440

Skönast denna sommar har varit mina ”shorts” från CDLP! Det är nystartat svenskt kalsongmärke av några vänner till mig faktiskt och dom är grymma, och deras produkter likaså!! Men obs att detta är osponsrat och bara från hjärtat vill jag ändå påpeka. Som sagt är det ”egentligen” kalsonger, men jag låter mig inte begränsas av sånt – jag använder deras shortsmodell som just shorts! Superskön bomull, så luftigt och göttigt att glida runt i under sommartider. Använt dem hela sommaren lång nu!!

Nörd som man är uppskattar jag även paketeringen så sjukt mycket. Det gör att de blir en grym present också tycker jag så det blev inte bara ett par till mig utan även till han här hemma som FAKTISKT använder kallsipper! Så praktiskt så.

2 kommentarer | “Underst eller överst”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Andreas Palm skriver:

    ? ? ? ?

  2. Madelene Bajric skriver:

    BÄSTA KRICKO !! <3 Visst är dem sjukt sköna. Helt galet underbara. Kan kanske använt dem som en snuttefilt vid ett svagt moment. Haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg