Röda mattan: The Emmys 2016

8:24 20 Sep 2016

Hmmmm det här inlägget skulle upp igår egentligen men så blev det inte!! Här kommer det nu i alla fall. Röda mattan från Emmys, y’all!!!

image-1

Äee just HUR mycket coolare är ungarna från Strangers Things än oss alla?? Och att Millie Bobby Brown har en custom clutch………………….. Typ noll år gammal och redan coolare än hälften av alla man nånsin träffat.

image-3

Emilia Clarke bär upp white people nude med BRAVUR. Verkligen true mother of dragons gone gala style.

image-4

Sarah Paulson!!!!!! Denna otroliga skådis. Äntligen vann hon en Emmy! Och det helt rätt, för sin insats i The People v. OJ Simpson. Att hon var dressad som en seksig julgran (in the good way hallå!!) gjorde fan inget sämre.

image-5

Tracee Ellis Ross gled in all angelical!! Alltid så jäääävla snygg och blir alltid så otroligt peppad av att hon är en person som ler typ från hjärtat, även på röda mattan där alla ska spela så ballan.

image-7

Laverne Cox är alltid så stunning!! Här lika statuesque som Emmyn själv i helguld och meeeegatung glam. Är helt besatt av denna frisyr som jag tyvärr själv aldrig kommer få uppleva *realist*.

image-8

Taraji P. Henson är en personlig ultrafavorit of mine, kingarnas king i Empire, de som vet vet. Den här klänningen var väl kanske egentligen inte den roligaste jag sett henne rocka MEN ville även här peka ut en CUSTOM CLUTCH! T.P.H. Respekt!!
kathy-bates-657d9e48-5973-4ba8-86c1-114d6b5783b1

Ehh hur goals att se ut så här när en är i Kathy Bates ålder?? Så jävla COOL och utstrålar mest att hon äger hela skiten typ.
kristen-e94a509a-e07d-411e-9dcf-c1c0c8e3331f

Naww Kristen Bell var hur fin som helst i den här klänningen!! Prinsessy yet lite bohemiskt chillad med det fina mönstret. Nästan som en kudde från Svenskt Tenn????? Äee det lät inte som en komplimang förlåt men jag tycker dom är superfina i alla fall. Modellen var 1000% poäng oavsett!

robin-wright-8319f93f-0fed-4e8c-8d22-27289c60fe23

Ehrm HELLOOO Robin Wright!!! Vet inte om det är för att en har bilden av Mrs Underwood så pass starkt inpräntat i sig att en inte är van att se henne så här fräsy?? Så sinnessjukt snygg i paljettstass och kolla de där megaheta plattåskorna också ursäkta!!

kerry-washington-a86ee6ab-b368-4e1a-800b-921597be36b5

Kvällens droddning var absolut Kerry Washington! Inte direkt första gången men här är hon så pass nivåer över allt och alla. Vrålgravid och typ läskigt glowy och vacker!!! Bow down :))

bilder: time.com, usmagazine.com, refinery29.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg