Sex senaste skojiga

9:58 20 Sep 2016

kristin-hanna img_5625-1 img_5641 img_5726 img_5825 img_5841

HÄNT I VECKAN snapshot edition (icke kronologisk ordning pga orka):

  1. Var förbi Hannas Antons 30-årsfest! Så sjukt proffsigt uppstyrt, som en 30-årsfest på film typ? En annan lär TOPS mikra popcorn och dela ut på innergården när det väl är dags. Jag och Hanna ser så LJUVLIGA ut på denna bild, if I may say so meself!!
  2. Ja men!! Jag sa ju att loppet i Köpenhamn var ett riktigt startskott för min träning och det håller jag fan i nu *krampar i armarna av träningsvärk bara av att skriva detta*.
  3. Såld på eos läppbalsam faktiskt!! Inte mycket kan slita mig från vanliga jävla apoteket-läppsyl, men de här är båda fina och bra tycker jag.
  4. Vissa dagar är helt enkelt bättre än andra och i förra veckan hade jag en megakul inspelning med Daniel Paris på jobbet!!! Stay tuned guys, det här kommer ni gilla!
  5. Fortsätter min skrytparad om begåvade personer jag känner. Fantastiska Tone Schunesson har debuterat med boken ”Tripprapporter”!!! Wow alltså det här var en bokupplevelse utöver det vanliga och tycker helt klart att alla borde läsa denna.
  6. Brunchat med mina besties från back in the day också!! Vi har inte träffats på åååral men alltså under gymnasiet fan levde vi ihop i nästan som ett kollektiv hos Anna som bodde störst. Tusen fester, filmkvällar och somrar som aldrig tog slut. Att träffa Anna och Karin igen var typ som att det hade gått en blinkning sen vi sågs, fast diskussionämnena numera även inkluderade saker som ”vi är fan de sista från vår klass utan barn va??”. Hihhihi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg