Bevakning av Bieber

7:26 2 Okt 2016

160930 160930_2

I fredags var vi ett gäng heta cougars som begav oss mot Tele2 Arena för att se Justin Bieber! Hade ju läst helt fruktansvärda recensioner från konserten dagen innan. Eller nej vänta han fick fyra plus på flera håll och kanter ju?? Men från mina vänner på plats fick jag höra att han verkade deprimerad, helt frånkopplad, sjöng knappt något alls, låtsades inte ens mima i micken utan höll den bara vid sidan, att han bara log en enda gång under konserten……… etc etc……………….

Och jo så upplevde jag konserten i fredags också tyvärr. Alltså han är ju vrålbegåvad när han väl anstränger sig, men det var ju just det att han knappt ansträngde sig alls? Hans mode var samma som min en måndag morgon pre kaffe typ. Men vi tjejer hade kul ändå ihop så klart!! Skulle vilja påstå att konserten peakade när han dansade i regn under Sorry /mvh cougar som sagt. Och att alla beliebers hade livets jävla kväll förstår jag verkligen! Att få se sin största idol är ju bland det mäktigaste som finns.

Kritiken jag har är främst mot media! När Rihanna under tidigare turnéer har fått dåliga recensioner på exakt samma grunder; att hon verkat frånkopplad och mimat, ja då är det helt andra toner hos recensenter. ”Frånkopplad” lyder då plötsligt ”KNARKAD” (the classic äcklig tjej och dålig förebild!!) och att mima mer än att sjunga live är ”KATASTROF” och ger dåliga betyg. Men för att Justin är Justin och han är en kille I guess så trär de på silkeshandskarna plötsligt? Eller jo, de tar upp att han ”verkar trött” och den generella tonaliteten är mer att folk bara tycker synd om honom. Det här blev ett så GLASKLART exempel på hur lite killar kan prestera och ändå få beröm. Man tar liksom på sig ett par helt andra glasögon när det är killar som ska bedömas? Att folk inte skäms.

2 kommentarer | “Bevakning av Bieber”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sandra skriver:

    Modeguru!
    Jag ska på finsittning, hittade en perfekt klänning på halva priset, slog självklart till. Men nu har jag stött på problem! Sittningen är relativt snart och vädret är i min mening iskallt. Hur stylar man en klänning så den fortfarande är party trots att man är en sjukt frusen människa? Stort tack på förhand!

    Klänningen är denna: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kl%C3%A4der/festkl%C3%A4nningar/chi-chi-london-200547/tammy-dress-620223-426/

  2. Lilli skriver:

    Så sann kommentar och viktig!!!! <3 <3 <3 Älskar din blgg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp