Social Media Party 2016!

7:47 3 Okt 2016

img_6212 img_6216 img_6233img_6236 img_6248 img_6251 img_6252 img_6253

I lördags var jag på Social Media Party båda dag och natt! Under dagen på loppisen och för att vi samplade vår nya choklad där med jobbet och på kvällens galamiddag. Båda två var bombkul!!!

Lokalen var så grym och det var så fint fixat både dag och kväll, men det såg så klart extra magiskt ut på kvällen med stora ballongerna över vattnet. Hade varit hemma hos Forni och druckit bubbel med henne, Damon, Petra, Markus och Linn! Jag och Margaux hade sjukt kul när vi körde VR ihop under dagen och trots att hon måste varit igång i typ ett DYGN så var hon även en helt magisk värdinna och konferencier under kvällen också. Under ett redigt go trerätters delade hon ut pris till alla vinnarna! Så många välförtjänta vinnare också, tex Daniel vann Årets Snapchat helt rättvist och bra!!

Nä alltså jag hade så kul igår?? Alla i mitt sällskap gick hem, sen tappade jag bort resten men ändå vägrade jag att gå hem???? Jag var kvar och gled runt basically själv mot slutet för jag hade så jävla kul. Hittade ett par vänner kvar som var lika festenvisa som jag och vi gjorde det mesta av kvällens sista timmar sen. Rockmormor still got it!!

TACK Modern Women Media för en riktig pangkväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp