Fuktfynd!

11:12 5 Okt 2016

img_6289

Tips på mina senaste FUKTFYND (som vi vet vid detta laget är livets major key)! Alla köptes on a whim utan större research så jag blev SÅ glad att de gav en god return on (face) investment.

  • Käraste Exuviance ögoncreme Hydrating Eye Complex är så himla go för när du inte vill använda en så sjukt aktiv creme för ögonen, utan helt enkelt ge dem Fukten. Som de självklart behöver precis som resten av kroppen!! Men annars är det så lätt att snöa in på enbart aktiva antiage-cremer för ögonpartiet?? Då är det icke att förglömma att REN FUKT är liksom the OG antiage. Och denna är riktigt, riktigt skön och härlig men går fortfarande in i huden otroligt väl.
  • Min första produkt att testa från Pixi är deras Beauty Sleep Cream! Märket känns så hypeat så har inte riktigt vetat vad jag ska tro om produkterna nästan. Men alltså denna!! Är mäkta nöjd. Luktar DELISH och är tjock i konsistens så du verkligen KÄNNER att krämat på. Och eftersom den bara är för nattetid är det okej att den är tjock o go. Men blir ändå inte så där superduperglansig och flottig som vissa kan bli!!
  • Hyaluronic Mask från serien med det läbbiga namnet Dragon’s Blood av Rodial är bomb. Jag har även testat lite annat ifrån men är by far mest nöjd med denna! Det är en fuktmask som beskrivs som ”XXL hydrating” och ”3D filling”. Don’t mind if I do!! Denna rekommenderas som nattmask, dvs att sova med på, och det är något jag vanligtvis inte föredrar faktiskt………… Men denna var såååå skön verkligen. Som en jättejätteåterfuktande creme mest?? Hade den en hel dag när jag var hemma (inomhus så ingen SPF behövdes, relax!!!!) och det är verkligen en sån mask som inte ens behöver sköljas av. En redig fuktboost som vi alla kan behöva ibland!

Glöm inte att återfukta nu när kylan är kommen mina hjärtys!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp